søndag 29. april 2012

Søndag

Regn og vind om natta, fremdeles vind men blå himmel om morgenen! Det blei sykkeltur! Else og May Kristin hadde lagt opp en tur med diverse valgmuligheter underveis, med alle forbehold om vindretninger og slitne bein! Det var slett ikke nødvendig, vi gikk for lengste ruta!

Først opp til Luc Major, så over på rolig sykkelvei østover. Markert taktskifte da vi fikk heng på to staute karer, faktisk så skifte av Focus at Else passerte opptil flere kryss uten å måtte konferere med kartet! Vi lå på hjul parvis i 35-40 km/ t , og da meldinga kom framover at det var to som ikke hadde fulgt med i timen, var det ingen sympati å hente. De fikk klare seg sjøl de neste kilometerene........

Lunchstopp i Sa Rapita, etter fire mil og en snittfart på 27 km/t inkludert ventesykling fordi Kjersti hadde glemt briller!

Så en annen sykkelvei opp igjen, og nå hadde vi skjønt det: parvis på to rekker gir større fart , og vi var tilbake i Luc Major før vi visste ordet av det. Og alle var klare for en klatring på Cura, før vi vendte sørover igjen.

Cura er et landemerkene på den østlige flate delen av Mallorca, vi snakker om ca 5 km stigning opp på 550 moh. Ispause og restitusjon på toppen. God fart ned igjen, og for å si det sånn, til og med Marit passerte 50 km/t på sletta!

Ingen var interessert i korteste veien hjem igjen, så vi fant nok en grønn sykkelvei..... Og nå avanserte vi til ordentlig rulle på to rekker. Ikke helt lett å avpasse farten mellom indre og ytre rekke, men etterhvert fikk vi litt dreisen på det. Veldig artig!!!

Tilbake i Can Pastilla, utepils (-er) og stor stemning! Og alle var selvfølgelig enige om at vi hadde hatt nok en flott tur!

Facts: 120 km, mykje godt samarbeid og litt flørting!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar