onsdag 25. april 2012

Onsdag!

Ragnhild og Kjersti sin tur til å bestemme rute, og vi gikk selvfølgelig for den turen vi ikke fikk tatt sist vi var her: Soller - Deia - Valdemossa . En liten peptalk før start der vi blei enige om å sykle litt mer effektivt enn i går, altså ikke stoppe så mye! Det varte ca 10 min, da punkterte Ragnhild igjen. I går punkterte ho rett utenfor en sykkelbutikk, der vi fikk kyndig og rask hjelp, i dag måtte vi ty til egne krefter. Og det gikk brillefint! Og vi var i gang igjen .... Ved hjelp av kart og lokalbefolkningen krysset vi over mot Santa Maria, der vi fikk bommet en ekstra slange av noen kjekke spanjole.

Videre i god fart opp til Bunyola, der vi skulle lunche. Vi fant et hyggelig torg med en ikke fullt så hyggelig bar.... detaljer hopper vi over her, foreløpig er ingen blitt sjuke! Vi fortsatte mot Soller, nå begynte klatringa, 5 km med serpentinsvinger. Vi hadde på forhånd lurt litt på hvor bratt det var oppover, med tanke på at de fleste av oss bare hadde to skiver framme. Men det var ingen grunn til bekymring, vi tok oss opp i fin stil! Flott nedkjøring og ispause i Soller. Så bar det videre oppover mot Deia, fantastisk utsikt mot Middelhavet, men dessverre også en vanvittig kastevind. Blei nødt til å gå av syklene enkelte strekninger, for ikke å utgjøre en fare i trafikken. Det gikk smått et stykke, men kom seg da vi forlot kysten og kom inn mot Valldemossa. Straka vegen ned til Palma, somling gjennom byen, og langsmed atrandpromenaden hjem igjen.

Dagens facts: 103 km, litt småstive her og der, og veldig sultne! Nydelig vær var det også....

1 kommentar:

  1. Dette var spreke damer!!!! Fekk veldig lyst sykle der sjølv, her blir det sykling kl.1800 til Breim i overskya 8 grader Celsius... Kos dåkke:-) Olav Gloppestad

    SvarSlett