fredag 27. april 2012

Hviledag !

Stranda eller by- tur ??? Nope, - hvile er som kjent å gjøre noe annet, og Ragnhild og Kjersti hadde fått tips om en fjelltur med utgangspunkt i Valldemossa. Gro bestilte stor svart leiebil og vi pakket sekkene!

Dagens første utfordring var å komme seg helskinnet gjennom "ørten" rundkjøringer, Palma sentrum og motorveien. Det blei kanskje en liten omvei, men så fikk vi også sett alle luksus-yacht'ene i havna. Stor var stemninga i bilen da vi starta på oppstigningen til Valldemossa, vi passerte mange syklister,- og både ansiktsuttrykk og mannebein blei behørig kommentert....

Etter en igjen, litt for lang pause, fant vi fram til noe som lignet på den rette stien. Det viste seg etterhvert at vi forsåvidt var på rett vei, men i motsatt retning av hva vi først hadde tenkt:-) (Til vår unnskyldning så er hverken kart eller merking helt pålitelig her..)

30 grader på gradestokken når vi startet, så første delen av oppstigningen var ganske klam. Oppe i høyden fikk vi både luft og utsikt, valuta for slit og svette! Fulgte fjellkammen sørover igjen med til tider luftige stup.

Vel nede igjen, bar det rett på kafé med is og kaffi, og så tok vi oss tid til 15 min shopping!

Perfekt kartlesing tilbake til hotellet, fylte på 6 liter diesel, leverte bilen, og slakka oss i sola.

Dagens fakta: Rute 1 = tre timer for norske damer i shorts og bh!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar